Så mysig dag!

Började mogonen med att sova ut. Så skönt att inte stressa till något. De här mellandagarna har verkligen varit riktiga slappardagar. Jocke sov vidare men jag fixade lite kaffe och låg kvar i sängen och läste :) Så mysigt! När älsk vaknade blev det mer kaffe och mammas chokladbiskvier. Farligt goda! 
 
Men man kan ju inte slappa hela dagen, vid tolv så tog jag min första löprunda på ett bra tag och det gick förvånandsvärt bra! :D Så skönt! Nu jäklar så ska jag ligga i! Inga undanflykter. Minst tre träningspass i veckan ska det bli! Helst fyra, men tre är ett riktmärke.
 
 
Sen så har jag passat på att städa lite i vårt vindsförråd när jag ändå skulle ta upp min resväska. Ställde även in våra balkongmöbler som har stått ute tills nu. Inte för att det har gjort något, det har ju inte varit någon snö direkt :)
 
Sist när jag var hemma så gick vi igenom farmors smycken och även smycken från hennes mamma. Jag och syrran delade upp det som vi ville ha. Kändes konstigt att sitta och välja bland deras smycken som de har burit, men de skulle nog vilja att de användes istället för att bara ligga och skräpa i en låda. Guld och silver som ligger blir ju lite smutsigt så jag tänkte att jag skulle göra rent allt. Hittade ett superbra tips på nätet! Så här gör man:
 
Klä en form med aluminiumfolie och stö bakpulver över hela ytan. 
Lägg i de smycken i formen som ska rengöras och strö över rikligt med bakpulver så att smyckena täcks.
Häll på kokande vatten.
 
Nu bubblar det rejält ett tag men det är det som är meningen :) Låt smyckena ligga i tills vattnet har svalnat. Klart! Det blev verkligen jättebra och det är skonsamt mot för alla andra medel som finns. Nu är jag redo för nyår :D
 
Farmors Bismarkkedja och arband och ett hjärta i guld som hon fick av farfar i födelsedagspresent <3
 
Mitt fina Thomas Sabo-arband som jag fått av älsk och som jag alltid bär fick sig också en uppfräschning. Det söta örhänget som jag håller i är också från farmor. Så fint!
 
Nu sitter jag och fixar nyårsnaglarna. "Oj vad hon alltid fixar med sina jäkla naglar" måste ni väl tänka nu, och ja det är alltid någon nagel som behöver fixas till! Lite jobbigt är det! Hade tänkt att gå till en salong nu innan jul och måla med gelisch-lack som håller så bra men det kom jag på lite väl sent. Det fanns inte tid någonstans förrän efter nyår så det blir till att fixa själv ;) 
 
I morgon så är det jobb igen innan vi laddar för nyår! Jag är helt övertygad om att det kommer att bli en grym fest! Jag provade nyårsblåsan idag och den var så fin!!! Lovar att visa sen :)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
<3 <3 <3
 
 
 

Vilken kväll det blev!

Igår så var vi hembjudna till Tony och Lena på julmiddag som dom traditionsenligt brukar ha varje år. Vi hade hört att det var fler än vanligt som skulle dit men tänkte väl inte mer på det. När vi kommer in så möts vi av Juppe och Carina som är väldigt finklädda och sen ser vi Lena i en jättefin svart klänning som på en gång utbrister "vi har gift oss!!!!!" Så det här blev ingen vanlig julmiddag precis :D 

Det blev skumpa såklart, god mat och fest! Så överraskade vi blev! Äntligen har dom kommit till skott och gift sig! :D 

Gulliga Lena hade bestämt att jag skulle ha buketten :) Så fint! Nu hänger den på tork så att den ska hålla sig lika fin :D 

Ett jättestort grattis till brudparet och ha det nu så underbart på resan <3

Den fina buketten <3


Mysigt i sängen

Ligger fortfarande i sängen och bara myser. Har fixat lite kaffe också. Jag är verkligen ingen kaffe-junkie men på morgonen behöver jag mitt kaffe :) 

När jag väl kommer upp ur den här sängen så har jag lite att fixa. Jag har två julklappar kvar att fixa och sen så måste jag försöka att tvätta lite innan jag åker på måndag. Jockes söta kusiner kommer idag så det är ju ett måste att hänga med dom också! 
I morgon kväll är vi bortbjudna på middag. Ska bli så mysigt! 

Ska inte stressa iaf. Jag njuter verkligen av helgerna nu när jag inte behöver jobba. Att få ligga kvar i sängen såhär utan ett måste att åka i väg är riktig lyx!!! :)


Ha en toppendag nu! 

<3

Tomten på NK


Long time...

no see :D
 
Nu blev det såhär igen, men det har varit mycket på g ska jag säga. Först och främst så har vi flyttat och de flesta vet ju att det krävs en massa förberedelser och planering :D 
Det är mycket på jobbet och jag älskar det! Träningen går det sådär med eftersom jag har varit konstant snuvig hela hösten. Jag försöker att komma igång men så fort jag väl gör det så blir jag sämre igen. Nu jäklar ska jag försöka att hitta något "superpiller" eller nåt så att jag blir frisk! Jag har blivit tipsad om att äta ett extra tillskott av d-vitamin. Får se om det hjälper, jag tycker egentligen att det är lite jobbigt att komma ihåg att ta piller, jag har fullt sjå med mina p-piller haha :D
 
Är det någon mer än jag som undrar över var den här hösten tog vägen??? Allt går bara så snabbt! Det är julafton o mindre än en vecka (Oj, det kom jag på nu!)! Det känns som att tiden inte räcker till för att bara stanna upp och njuta av allt! Jag skulle kunna adventsmysa hur länge som helst! Jag vägrar iaf att stressa, vad är det för mening med det? Jag har bara två julklappar kvar att fixa så allt är ju cool.Det som är trist är att det inte är någon snö. Det behövs för julstämningen :) Det är bara jobbigt med snö här i stan, men i norrland får det gärna komma massor!!! Ser fram emot att få åka skidor snart :)
Jag har bokat tåg hem till mamma och pappa i jul, mamma gillade inte idén att jag skulle ta bilen och jag är nog beredd att hålla med! Att sätta sig i en bil dagen innan julafton är ingen hit. Det kommer bara att vara en massa bilar och stressade människor. Ingen bra kombo! 
 
Älsk och jag får fira på olika håll i år men så är det. Igår så hade vi varit tillsammans i 3 år. De bästa tre åren någonsin <3 Älskar dig mest av allt.
 
Världens finaste <3
 
Natti natti och ta det chill inför julen!
Puss <3
 
 
 
 

RSS 2.0