Årets sista dag!

Kallt är det! En fin och klar morgon och jag är på väg till jobbet. Känns lite tungt... Hade hellre varit hemma och förberett för i kväll. Vi är bortbjudna till en av J:s vänner och det är väl tur det att man inte ska anordna något själv. Det hade man inte hunnit nu när man jobbar :) Det kommer att bli jätteroligt iaf! Jag är supertaggad! Fixade naglarna igår också så att dom blev lite nyårsfina :) Ska försöka att inte pajja dom på jobbet idag. Fina naglar och skoavdelningen är tex ingen bra kombo så jag håller mig borta därifrån idag och ställer mig och viker tröjor ist! :)

Gör som mig och skippa allt vad nyårslöften är! Det ger bara ångest som älskling sa ;) Ha en grym kväll för det ska jag ha!

Love Limpi <3


Många nya saker!

Idag har jag äntligen varit på stan en sväng! :D Hoppas alltid på att fynda något på rea men rea brukar aldrig vara min grej :/ Hittar alltid något på ordinarie pris istället :D Men idag så har jag övertfäffat mig själv! Jag har faktiskt hittat ett par supersnygga skor och det var 30 % på dom! Helt otroligt! Medalj till mig! Haha!
Hade tänkt att köpa stövlar men nu när det går mot vår så kändes det smartare att investera i något som man kan ha lite längre :D Stövlar skulle jag redan ha köpt i september men jag hittar ju aldrig såna som jag verkligen vill ha! Hur svårt ska det vara att hitta en ridstövelmodell med brunt högst upp på skaftet? Ska hoppa på nästa människa jag ser med ett par såna och verkligen fråga ut denna var hon köpt dom ;)
Här är fyndet:
Jag har sett dom innan på nätet och nu råkade jag bara snubbla över dom! Det är Jerns egna märke och de sitter verkligen som en smäck! :D Nöjd tjej! :D
Handlade lite annat också inför nyår och så:
Min underbara Diorkräm är snart slut så jag passade på att köpa en ny sån. Säljarna på Dior på Åhléns City är alltid så himla trevliga och idag så slängde hon med lite prover på serum och en ny foundation :D
det från make up store är en ögonprimer. Om ni inte har en sån skaffa en! Sminket sitter som berget hela dagen! Det är så tråkigt när man har lagt ner tid på sin ögonmake och så har allt kladdat eller smetats ut efter bara någon timme. Så en sån kan man inte vara utan! :D
Osis-grejen är ett volympulver som jag inte kan vara utan! Det enda negativa med den är att det är vitt så om man inte gnuggar in det ordentligt i hårbottnen så ser man typ gråhårig ut :) Det finns genomskinligt puder har jag hört men jag har ingen aning om vad det är för märke eller så. Ska forska vidare i ämnet...
Fjäderörhängena hittade jag på Lindex av alla ställen och det är precis såna som jag har varit på jakt efter! :D Kommer att passa jättebra till min nyårsklänning! När man har såna örhängen så behöver man inget stort halsband, det blir bara för mycket så det räcker med ett enkelt eller inget alls. Får prova mig fram!
Hårnålar är alltid bra att ha och de har en förmåga att försvinna några varje dag på något mystiskt vis. Ska försöka att få till en rolig frisyr på lördag men det är inte min starka sida direkt... Ska googla lite :)
Sprayflaskan är en oljebehandling till mina skor som jag absolut skulle ha. Vi har säkert något liknande på jobbet som jag kan få mycket billigare men jag går alltid på säljknep trots att jag själv är säljare! Sååå typiskt! Skiten kanske är bra ändå ;)
Har packat upp mina julklappar också och förutom den underbara tröjan som jag fick av älskling så fick jag det här:
Lite ljus bild men som ni ser så har jag fått två st necessärer! En stor och en liten!
Den blå flaskan är ett badskum så har ska det badas bubbelbad! :D
De två kartongerna från Mary Kay är en bodylotion och en duschkräm. Älskar sånt och bodylotionen är verkligen super! Den bara sugs in och den luktar jättegott! Faktiskt den bästa jag har använt och det är en del ska jag säga!
Den orangea flaskan är en hårolja från "Orofluido" och det är verkligen håroljornas hårolja! Gör håret supermjukt, glansigt, lätt att reda ut plus att det doftar underbart!
Vinglaset är från iittala och jag fick fyra st plus att älsk fick två! Så nu har vi en liten samling fina glas att ha framme!
Nu syns det jättedåligt men det gråa är ett jättefint linne med rosetter som jag fick av syster-yster! Precis min stil!
Boken som ligger där heter "Stockholm Rosé". Jag och vän pratade om den innan jul och så får jag den i julklapp!
Har fått en massa annat också från J:s familj! Såå gulliga! Hans söta mormor hade frågat honom om min älsklingsfärg och han sa: "Rosa! Bara rosa!" Så hon hade gjort en rosa diskhanduk till mig och en blå till älsk <3 Sen har vi båda fått en hjärtformad skärbräda och en ny stekpanna från J:s föräldrar. Från dom fick jag också amerikanska dollar för vår resa till NY som förhoppningsvis blir av i vår. Världens bästa svärföräldrar <3 Inte bara för att jag får en massa saker, de är hur gulliga och trevliga som helst!
Oj! Det blev mycket det här! Hoppas att jag inte har glömt något nu! Någon får påminna mig i så fall :D
Sov så gott nu!
Love Limpi <3

Här var det svart...

Kan börja med att säga att alla de som gillar strömavbrott och säger att det är såååå mysigt kan ju ta sig någonstans!!!! Det suger verkligen och det är så tråkigt! Nu på eftermiddagen blev det verkligen kolsvart! Internet har såklart inte heller fungerat och min telefon har varit allmänt konstig! Jag såg att folk hade försökt ringa men det gick inte fram några signaler :/ Har inte kunnat fixa håret idag heller så man får ta det som det är helt enkelt! Tur att mamma och pappa ändå har rinnande vatten och en vedeldad kamin så att man slipper frysa :) Vi kokade kaffe och te på gasolkök idag så det funkar ju men det är trist i längden! Vad ska man göra liksom? Spela kort?? Strömmen gick fyra i morse tack vare Dagmar, orkanen alltså! Låg i sängen och vaknade av att det verkligen dundrade ute! Det knakade i hela huset och det kändes som att det skulle lyfta!!! Allt klarade sig bra men en tall har fallit rakt på mormor och morfars lilla sommarstuga :( Inga stora skador som tur var! :) Nu sitter jag på en buss ner mot Stockholm igen och det var väl tur att jag var lite dumsnål och tog bussen ist för tåget! Jag hade tänkt att ta ett tåg som gick halv 6, men alla tåg är inställda fram till minst kl 6 pga nedfallna ledningar! Tror inte att det kommer att gå tåg förrän i morgon, så det var väl för tur att jag kom på en buss! Den är i tid också! :D Tycker synd om övriga familjen som får sitta där i mörkret :( Får hoppas att dom fixar det under natten! Det som krånglar mest är ju maten, vi skulle ha ätit lutfisk ikväll tex. Det gick ju åt skogen då den ska värmas i en ugn eller i en mikro! :( Lutfisk som är så gott! Nu ska jag inte klaga mer! Har haft en supermysig jul och jag har fått så fina och bra julklappar! Viktigast är att jag har fått vara med min fina familj, träffat härliga vänner och bara myst och ätit god mat!

Love Limpi <3



Dan före dopparedan!

Sitter här och myser och bara chillar! Har hunnit tvätta idag, packat och plockat ihop lite. Tåget går kl 16:30 så jag har gott om tid!
Jag hade den mysigaste kvällen igår! Jag mötte J i gamla stan efter jobbet och tillsammans så gick vi till resturang "Järntorgspumpen" vid Järntorget. Vilket mysigt ställe! Och vilken god mat! Jag tog Oxfilécarpaccio som förrätt och J tog jättegoda vårrullar med Västerbottenostsmak :D Mellan förrätt och huvudrätt så kunde vi inte hålla oss längre så då öppnade vi våra julklappar! Jag fick den här underbara tröjan från Acne!
Den är helt underbar och i Angoraull! Sååå mysig! Jag älskar den! Har tittat på den flera gånger och så får jag den i julklapp! Tack älskling! <3 <3 <3
J fick En Ralph Laurenskjorta av mig och ett par pyjamasbyxor bara på skoj eftersom han snor mina hela tiden! :D Han gillade sina julklappar jättemycket och då blev jag jätteglad! Jag tycker nästan att ge är roligare än att få om man har lyckats bra! ;)
Till huvudrätt tog jag en rätt som hette "havets läckerheter" och det var det verkligen! Allt var tillagat i vitt vin och där fanns hummer, havskräftor, scampi lax och massa annat! Så gott! Älskling tog Hjortytterfile och den var också super! Vi åkte sedan hem mätta och glada! <3
Nu måste jag packa ner resten!
Såhär ser mina paket ut i år:
Nu vill jag önska alla en riktigt God Jul! Ta hand och varandra och njut! Det ska jag göra!
Love Limpi <3

Andas lite...

Sitter ner nu och bara gör ingenting! Sååå skönt! Har varit en jobbig dag och känner mig rätt så körd i skallen! Visste för en stund inte ens vilken dag det är idag :D Tentan gick bra iaf! Det törs jag säga! Känns otroligt skönt att den är avklarad!
Så fort jag hade skrivit klart åkte jag in till stan för den allra sista julklappen. Och det var verkligen inte bara jag som hade julklappar kvar att handla, HJÄLP vad mycket folk det var som var ute! Man fick verkligen öva på sina "kryssa sig/armbåga sig fram-färdigheter". Varmt var det också! Eftersom det har snöat/regnat typ varje dag den här veckan så tog jag min dunjacka som har en jättebra luva som skyddar väldigt bra mot just slask. Ångrade det beslutet så fort jag kom in på NK. Höll på att dö av värmeslag därinne! När jag inte hittade det jag var ute efter på en gång så armbågade jag mig fram mot närmaste utgång :) Gick istället tillbaka mot Åhléns och där hittade jag den perfekta julklappen till mamma! Nu tror jag inte att hon är en hängiven läsare av min blogg så jag kan väl lika gärna skriva det :D Förra veckan satt hon och svor över sin dåliga fotfil och sade att hon ville minsann ha fotvårdsgrejer i julklapp :D Så jag plockade ihop ett helt kit med diverse bra grejer:
  • 2 st nya fotfilar
  • Peeling för fötterna
  • en skrubbborste
  • Mjukgörande kräm
  • Ett juligt rött nagellack
Hur snygga fötter kommer hon inte att få nu liksom? Hon har ett fotbad och allt så det är bara att köra!
Jag skulle också verkligen vilja ta hand om mina fötter! Tänk vad härligt att gå på peikyr och bara bli ompysslad? Grejen är den att jag har typ världens äckligaste fötter! Det är sant! Båda mina "stortåar" är söndertrampade av ett flertal hästar så jag har alltid nageltrång i någon av dem. Mina "lilltåar" har alltid sett lite lustiga ut, typ pyttesmå och väldigt krokiga :) De har inte fått ett bättre utseende efter ett antal år av badmintonspelande... Dessutom är mina fötter torra och hårda, speciellt fram på "trampdynan". Kan bero på mycket högklackat... SUCK! Så jag har verkligen inte lust att lägga upp dem framför någon stackare som ska göra en pedikyr på mig! Jag får nog också investera i ett sånt här kit jag också och göra det själv ;)
Nu ska jag slå in allt i ett fint paket också!

I morgon är det äntligen sista dagen i skolan innan "jullovet", inte för att man kan kalla två och en halv dags ledighet för jullov men skönt ska det bli iaf! Jag säger som en tjejkompis sa "Man blir säker bara sjuk för att man taggar ner..." och hon har en poäng med det! Nu har man inte tid att vara sjuk, men sen när man äntligen kan slappna av då slår det till! Nu ska vi inte hoppas på det och det är inget som jag har planerat ;)
Ha en fortsatt trevlig kväll nu!
Love Limpi <3

Taggar inför det sista....

Den här veckan har varit en av de mest intensiva någonsin! Hinner knappt med mig själv känns det som!
I måndags var det seminarium tidigt på morgonen. Efter det satt vi kvar i skolan och gjorde klart allt till nästa seminarium eftersom vissa hade en tenta att skriva på tisdagen, jag skulle jobba hela dagen och nu idag så har alla en tenta i den här kursen. Peew! Det blir aldrig bra när de ska trycka ihop så mycket som möjligt innan jul! Jag får skylla mig själv som jobbar men som jag säger "cash is king!"
Jag ser slutet nu iaf! Taggar inför tentan nu, i morgon har vi sista seminariet och sen sticker jag och jobbar några timmar men sen så är det myyys som gäller! Jag åker upp till Norrland på fredag så jag och älskling har bestämt att vi ska byta julklappar på torsdagkväll och så ska vi gå ut och äta. Underbart blir det! Vi firade 1 år i lördags och det var tänkt att vi skulle ut och äta då men då fick vi ingen bordsreservation på den resturangen som vi ville till så vi firar stort på torsdag istället! :D Längtar så mycket nu!
Idag ska jag även hinna med att köpa mammas julklapp som är den sista. Sen ska jag hem till Fridhemsplan och hämta min lilla resväska. Måste ha något bra och smidigt att packa i. Älskling var gullig och sa att han kunde tvätta idag <3 Det skulle jag inte hinna annars!
Ha en bra dag nu och se till att inte stressa för mycket!
Love Limpi <3

Äntligen har det hänt!

Jag har dragit mig iväg till gymmet! :D
Bokade in ett skivstångspass idag och det var verkligen super att träna igen! Känner nu bara att "there will be pain" i morgon! Känner mig överkörd men det får man ta när man inte har lyft ett finger på två veckor host host ;)
Hade tänkt att köra ett spinningpass i morgon men kom på nu att det är Intersport-mingel i morgon på Drottninggatan :D Så kanske lika bra att vila lite i morgon och sen köra på torsdag. Så får det bli! Har ju grymt mycket i skolan som sagt och här krävs det planering för att få in allt, men det ska gå! Har kollat igenom det vi hade på föreläsningen idag iaf och jag har tom börjat med ett nytt CV! Man ska alltid ha ett uppdaterat CV och sist jag hade det var väl för fyra år sedan ;) Känner mig riktigt kreativ och duktig idag!
Nu ska jag kika på ett Desperate Housewives-avsnitt, lägga mig i sängen och ladda för ännu en monsterdag i skolan!
Natti natti!
Love Limpi <3

Galet trött!

Lång tråkig dag i skolan idag! Nu har vi börjat med vår kurs i B-uppsats. Ska verkligen bli roligt då jag för det första får skriva med mina tjejor och för det andra så får man välja ämne fritt. Det som är jobbigt är att kursen börjar nu alldeles innan jul och vi har två helt sjuka veckor framför oss! Det känns som att allt egentligen skulle ha varit klart igår :/ Det blir många heldagar nu framöver så ska man hinna med allt så gäller det att prioritera. Måste hinna med att träna också! Mår så mycket bättre när jag gör det! Nu känner jag mig trött och seg hela tiden och jag orkar ingenting! Har varit alldeles för slarvig nu! Först så var mamma och hälsade på och då måste man ju tillbringa så mycket tid som möjligt med henne, man kan ju inte liksom bara gå iväg och säga "Tja rå nu sticker jag och tränar!" när hon är här nere själv typ två ggr/år ;) sen satt jag och pluggade på den dumma tentan och var alldeles för stressad för att ta mig tid till träningen. Klarade säkert inte skiten heller! :/
Nu ska jag väcka lilla älsklingen som ligger här bredvid och snusar så sött :D Ska göra ett krafttag och gå och storhandla tänkte jag. Sååå tråkigt men så värt! Det är så skönt att komma hem till ett fullt kylskåp och bara välja vad man ska laga!
Ni kanske såg min klänning som jag ska ha på nyår? När jag har haft lite tråkigt på skolan idag så har jag suttit och letat smycken som jag ska ha till. Lite svårt att få nåt att passa till mönstret i klänningen... Har bla varit inne på l8nyberg.se och kikat! Hon har så mycket fint! Superfina rosetter som jag älskar! <3
Ha en bra kväll nu!
Love Limpi <3

Tråkigt att inte blogga!

Men nu har jag tid iaf! :D
Tentapluggar för fullt! Hatar verkligen veckan innan tentan! Full av ångest och nervositet! Man vill bara att den ska vara över, och dagarna går verkligen snabbt också! På gott och ont! Man känner ofta att man inte hinner "trycka in allt" och sen vill man bara göra den! På fredag är det dags och jag har iaf pluggat duktigt. Har inte haft så många avbrott med städning som jag kan få för mig ibland när jag pluggar ;) Man hittar på saker som är så mycket roligare och vanligtvis så tycker inte jag att städning är speciellt roligt! :D
Har hunnit med lite roligt också! Hittade min nyårsblåsa i fredags! Var på H&M i Brunogallerian med mamma och syrran och direkt när vi kommer in drar mamma fram en klänning och säger "titta vilken snygg!" Provade och den satt verkligen som en smäck! Är inte min vanliga stil egentligen men jag har kikat på den tidigare och jag var nyfiken på att få prova den!
Såhär ser den ut! Den är urläcker på! Är på jakt efter ett snyggt halsband till. Skulle vara snyggt med ett svart kort...
Jag ville inte vara sämre så jag hittade ett snyggt linne till mamma! Snacka om shoppingteamwork!
På lördagen åt älskling och jag middag med mamma, pappa, syrran och gamla grannar från Enånger som var på besök :D Jätteroligt att träffa dom och äta tillsammans! Vi hade det jättemysigt!
På julklappsfronten har det inte hänt mycket! Har fortfarande bara köpt en till papi :) Jag har några idéer på vad jag ska köpa till resten iaf! :D No stress! På fredag efter tentan blir det shopping iaf!
Ha en fortsatt bra vecka och håll alla tummar och tår för mig på fredag! ;)
Love Limpi <3

Har fullt upp...

med att tillbringa all ledig tid till att umgås med mamma! :D På onsdagen mötte jag och syrran upp henne på centralen. Vi stod beredda med present , tårta och rosor :D Efter lite kompletterande shopping till kvällens festligheter åkte vi hem och käkade upp tårtan samtidigt som mamma öppnade sina presenter! Hon blev mycket glad över sina Bungypumpstavar och tröjan som hon fick! Kan vara svårt att köpa kläder till någon, men det märktes verkligen att hon gillade den! Score liksom! Sen piffade vi till oss och tog tuben(tunnelbanan) till Kungsträdgården och slog oss ner på Operakällarens bakficka. Kan verkligen rekommendera stället! Jättemysig atmosfär och supergod och fräsch mat! Det är lite lyxigare husmanskost och inte är det svindyrt heller! Efter middagen bjöd jag och syrran mamma på lite champagne :) ska det firas så gör man det ordentligt! Sen var det då äntligen dags för Opera! Vi såg "Carmen" och det var helt fantastiskt! Vilken atmosfär och vilka duktiga sångare! Jag var helt tagen! Opera måste bara upplevas live!
Igår så var jag ledig från skolan så få passade jag och mamma på att ta en heldag på stan :) Vi strosade runt på NK i flera timmar! Så mysigt! Hittade min första julklapp som blev till pappa! Det är typ svårast att komma på något till honom men jag är supernöjd! Spanade runt på lite klappar till älskling också, men har inte riktigt bestämt mig än :D Vill ju att det ska vara något bra och och det ska vara något extra till den man älskar <3 Ikväll ska vi käka pizza och kolla på film! Snacka om fredagsmys!
Ha en fortsatt bra fredag och en trevlig helg!

Love Limpi <3


RSS 2.0