Inte långt kvar...

På onsdag så bär det av till Grekland! Oj vad underbart det ska bli! :D
 
Jag, Jocke och Salle var hemma i Hälsingland på bröllop i helgen och vi har verkligen haft en toppenhelg! :D Stort grattis Malin och Niklas <3
 
Eftersom jag har varit borta hela helgen så var det lite att fixa med nu idag. Har varit och fixat naglarna och de blev så fina! Hon som fixade dom var så duktig :D Nu håller på att packa nu lite smått och så har jag tvättat hela kvällen. 
Bilden är från instagram så det är därför som den är lite suddig :D
 
Hoppas nu bara att det håller :D Det känns otroligt starkt och hållbart iaf.
 
Ha det så bra så länge 
<3
 
 
 

Förbereder för bröllop :)

Borde ha packat nu eftersom vi åker i morgon kväll men jag var tvungen att prioritera manikyr :) Då blir man lite lätt handikappad ett par timmar medan allt torkar.
 
Beställde tid på måndag för lackningen med shellac. Vill att det verkligen håller sig snyggt när jag är utomlands så jag tänkte att jag kan göra manikyren själv inför i helgen. Men det är ju så jobbigt just för att det tar sån tid för allt att torka!!!! Nu när jag väl gör manikyren på måndag så lovar jag nästan att jag kommer att vara fast. Fördelen med att göra naglarna själv är ju att det är billigt. att gå till en salong en gång i månaden blir ju liite dyrare ;)
 
Hela outfiten är klar inför bröllopet iaf. Men vilken pärs det blev!!! Beställde ett par skor på nätet och typiskt nog så var de för små. De kom i tisdags så igår efter jobbet åkte jag in till stan för att köpa ett par andra. Kan väl inte vara så svårt? Det finns ju massor av skobutiker i stan. Jag sprang runt i var enda jäkla skobutik som du kan komma på! Jag hittade till slut ett par som är jättefina, men inte alls som jag hade tänkt mig i från början. Lite för dyra är dom också men äsch! Dom blir jättebra :D
 
Nu blir det strax sängen. Ska upp tidigt som vanligt och förhoppningsvis så hinner jag packa lite innan jobbet också.
 
Natti natti!
<3
 
 

Mot semester!

Men oj vad mycket det är innan! :D
 
Till helgen så ska vi på bröllop! Oj så kul det ska bli! Har lite skopanik bara. Hittade mina drömskor som har tagit helt slut på nätet, på auktionssidan Tradera. Auktionen hade inte fått några bud så jag kontaktade säljaren och frågade om de fanns kvar. De fanns kvar och idag så kom dom äntligen! Såklart så är dom alldeles för små! :( Så nu har jag skopanik!!! Bröllop på lördag och inga skor. Måste lösas snarast! :D
 
Det är den beiga som jag köpte. Så typiskt att de är små! :'(
 
 
Jag har snyggt hår iaf :D Var hos bästa Micaela idag och satte i nya extensions. Håret blir så tjockt och fräscht :D
 
På vägen hem så gled jag in på en nagelsalong vid Globen och bokade tid för Gelish-manikyr. Man lägger på ett lack som håller i ca tre veckor. Perfekt nu när vi ska åka utomlands! Då slipper man fundera på hur länge lacket sitter och jag har ingen lust att sitta och måla naglarna på semester. Ska bli hur skönt som helst!
 
Måste börja fundera lite över packning och så också. I morgon så är det bara en vecka kvar tills vi åker! :D Weei!
 
 
Note to self: boka för fasen en tvätttid så att du inte står där med en bunt smutsiga kläder innan du ska åka! ;)
 
Dagarna svischar förbi på jobbet. Jag stormtrivs! :D
 
Ha en forsatt trevlig kväll! 
 
<3
 
 
 
 
 

Klänningar

När det är prinsessbröllop och allt så kan man ju inte undgå att drömma lite.
Nu skev jag en kommentar på fejjan igår om att jag inte tyckte att Maddes klänning var så där fantastisk som den skulle kunna vara. Lite tantig var andra kommentarer och inte alls så fin som Victorias. Jag tyckte då inte alls att den var en typisk Valentino, och inte alls så där extravagant som den skulle kunna vara :)
 
Själv så drömmer jag om att få gifta mig i en Vera Wang. Så underbara klänningar! Ja drömma kan man ju... ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
<3
 
 
 

Shoppat på KICKS

Det här shoppade jag på KICKS:
 
Inte världens bästa bild pga motljus :D
 
- Solskydd och after sun är det såklart. Måste köpa nytt nu innan Grekland så att man är utrustad. 
- Längst fram står min vanliga ansiktskräm från Clinique. Toppenbra just för att det är solskyddsfaktor i den.
- Precis bakom den står en BB-cream även den från Clinique. Den är på nu så vi får se hur utvärderingen blir.     Den täckte precis lagom och känns luftig och fräsch, så hittills toppen! :D
- Bredvid den i den rosa flaskan så är den en ansiktsspray från Clarins. Ett måste nu när jag jobbar framför en dataskärm hela dagarna. Den återfuktar ansiktet och fixerar även make-up. Hur bra som helst :D
 
Jag fick även med lite varuprover som ligger där. Bla ett parfymprov och en hårmask.
 
Ännu en ledig dag och jag tänkte ta en liten runda på stan. Ibland så är det rätt mysigt att traska runt själv.
 
Ha en toppendag!
 
<3
 
 
 
 

Ledig lördag!

Känns så underbart!
Det var länge sedan som jag var riktigt ledig :D
 
Började dagen med en springtur. 
 
 
 
Det resulterade i mina snabbaste 5km hittills :D Kändes verkligen inte så. Kändes väldigt lätt i början och jag hade ett bra tempo, men vid 5km så kändes det som om jag skulle tuppa av. Så jäkla jobbigt! Kroppen känns så stark och bra men var är flåset????
 
 
Igår så hade jag äntligen fått lite paket som jag har gått och väntat på :D När jag satt och pluggade så hade jag tråkigt så jag råkade e-shoppa lite på Kicks ;) Lägger upp bild sen, batteriet på kameran tog slut precis.
 
Jag fick också min klänning som jag ska ha på bröllopet nästa helg och en till bikini. 
 
Nu sitter jag bara och njuter och äter frukost medan jag kollar på tv4:as sändning om bröllopet.
 
Ha en toppendag!
 
<3

Snart kungligt bröllop...

Ja på lördag smäller det. Prinsessan Madeleine gifter sig med Chris O'Neil.
 
Jättekul med prinsessbröllop, men det är inte alls samma känsla som när Victoria och Daniel gifte sig. Nu är ju Victoria kronprinsessa, men det är inte det. Victoria och Daniel har ju varit tillsammans länge och deras kärlek till varandra känns genuin.
Med Madeleine och Chis så har det gått lite väl snabbt kanske tycker jag. Man har ju ingen koll på vem snubben är. Iaf inte jag som inte är så där jätteinsatt. Chris är ju också kan man säga en "man av folket", eller ja, han är en rik finansman men inte av kungligt blod om man säger så :) 
 
Nu övervinner kärleken allt och utseende är inte det viktigaste. Men det vore lite att ljuga för sig själv om man säger att utseende inte spelar roll, för det gör det. Det är det första man attraheras av, sen blir man kär i personligheten också. Så det jag vill komma till är att karln inte alls är snygg. Han ligger inte i Madeleines liga precis. Han ser mycket äldre ut än henne också (vet dock inte hur gammal han är). Madeleine skulle kunna få vem som helst med sitt utseende och så väljer hon honom. Så vad är grejen? Har han andra kvalitéer som gör att man kan bortse från utseendet? Hon gifter sig iaf inte för pengarna för det har hon så att hon klarar sig. Nu kanske ni tycker att jag är knäpp, men jag måste bara få uttrycka min åsikt ;)
Lyssnade på Robert Aschberg i veckan och han menade att Chris ser ut som en bussolycka, alltså inte som om han hade varit med om en, alltså som en ;) Haha! Ja så kan man ju också uttrycka sig. Han undrade också lite över Madeleines val.
 
Jaja, kul med bröllop iaf! Jag ska kolla på lördag enbart för att spana på klänningar :D
 
 
 
 

Underbart med sovmorgon!

Klev upp halv 10 :D Det var inte igår precis. Jag har inte bara längtat efter att få sova lite längre, det har gått bra att gå upp tidigt varje morgon, man vänjer sig snabbt :D Utan det jag har saknat är att kunna sitta med en kopp kaffe, en god frukost och utan att behöva stressa iväg. Det är lyx för mig.
 
Idag på vår Nationaldag så blir det stan med Lina. Ska bli så mysigt! Jag och Jocke ska ju på bröllop nästa helg så jag har lite att fixa inför det. Ikväll så hoppas jag att det blir lite grillning.
 
Ha en underbar Nationaldag nu och fira på det sätt som ni tycker är bäst!
 
 
 
<3

Då var det gjort!

Nu är tentan skriven och det är bara att hoppas att det nu gick vägen! Den var lite klurig så helt säker är jag inte men det kändes nog bra! :D
 
Resten av dagen så ska jag underhålla mig med något som jag inte har hunnit med tidigare nämligen städning... Det är så dammigt här inne så blä! Sen så blir det nog en tripp till gymmet :D
 
I morgon så är det ju Sveriges Nationaldag och den täkte jag fira med Lina och en liten shoppingrunda på stan :D Ska bli så kul! Så skönt att slippa tänka på plugg och att åter igen få socialisera lite med sina vänner <3
 
<3 <3 <3
 
 
 

Kan vara den sista....

kvällen någonsin som jag sitter och pluggar. Den känslan är ganska så speciell :D Vill bara klara det här NU! 
Så i morgon gäller det! Håll alla tummar nu!!!!!
 
Efter jobbet idag så tog jag en välbehövlig springtur. Måste rensa skallen lite annars så blir jag väl helt knäpp av allt plugg ;) Det kändes liiite bättre idag. Kroppen känns mycket bra, inte ont i knä, hälsenor eller något så det känns skönt! Flåset är fortfarande under all kritik, men bara jag får hålla igång så! :D Tycker att det kändes som ett högre tempo mot för vad jag har sprungit förut, men det sa inte min Nike+ -gps. Ska jämföra med fotsensorn nästa gång som jag är ute.
 
Nu ska jag bara plugga lite till sedan får det vara. :D
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
 
<3
 

Ursäkta...

Att det är lite tyst här :D
Jag sitter och kämpar med vad som kan vara min sista tenta någonsin! På onsdag händer det, och då vill jag att ni tänker på mig och håller era tummar (och om möjligt tår) så hårt ni bara kan.

Annars så går nya jobbet otroligt bra än så länge. Jag trivs som fisken i vattnet och dagarna bara rinner iväg. Man tycker "Oj! Ska vi redan gå hem??"

Nu är det juni och sommaren är verkligen här. Den 19.e drar jag och älsk till Grekland. Oj vad jag längtar!

I morgon så börjar Jocke på sitt nya sommarjobb! Jag är nog mest pirrig! Haha! Verkligen kul för både honom och mig att få nya erfarenheter :D

Ha det toppen!
<3

RSS 2.0