Hitting the gym...

på en fredag :D 
Jobbade över den här fredagen också och även fast jag var sjukt trött så orkade jag dra mig till gymmet och köra järnet på crosstrainern i en halvtimme och lite magträning på det. Så skönt var det!!!! 
 
Nu har jag beställt mat från sushin, duschat, lagt på en ansiktsmask och pyst ner mig i soffan med lite vin. Helt perfekt! Älsk är på hockey så jag chillar här ensam, ibland kan det vara skönt det också att ha lite egen tid. Det är då man får passa på att fixa naglar och sånt :D
 
I morgon fick jag tid för att fräscha upp håret också, perfekt lördagsnöje :D Efter det ska jag hem och fixa lite inför middagen. Ska bli så mysigt! Jag uppskattar verkligen att bjuda hem folk. det är lite mer genomförbart nu när vi bor större och har ett riktigt kök :)
 
Ni som känner mig vet att jag älskar djur (i nästan alla former) och den här bilden gav mig ny energi på eftermidagen. Hur söt får man vara???
 
Ha en supermysig fredag <3
 
 
Hihi! ;)

Slut på veckan...

Oj vad fort allt går! Nästan för fort! Vart har liksom den här veckan tagit vägen?? Vi är inne i en topp på jobbet just nu i månadsslutet eftersom de flesta betalar sina räkningar nu. Galet mycket pengar som vi handskas med varje dag :D Man har så mycket att göra hela tiden och därför så rinner timmarna iväg! 

Jag hinner göra annat än att jobba också, i måndags ägnade jag mig åt att tvätta och att ta hand om en krasslig Jocke, i tisdags så bjöd bästa Lina mig på middag, i går tränade jag efter jobbet  och idag så är det chillkväll. 
Jag och Jocke hade en så mysig frukostdejt i morse. Vid sju så gick vi ner till ett litet café som finns här i byggnaden, så gulligt ställe!!! Det var verkligen vardagslyx innan jobbet :)

Planerar lite inför i helgen också då Jocke fyller år. Vi har redan firat både Jocke och Jimmy i lördags men det blir nog lite middag med kära "svärisarna" på lördag. Älsk har redan fått sin present av mig, kommer inte ihåg om jag har skrivit det men jag bokat en övernattning ute i Sandhamn med middag och spa. Det kommer att bli underbart! <3 

Ha en fortsatt trevlig kväll!!
<3 <3 <3

RSS 2.0