Off to work!

Smart som jag är så lovade jag att jobba idag. Öppning till stängning dessutom! Känns som ett riktigt genidrag när jag har tenta på torsdag... :) Men jag är ju den som alltid försöker att vara positiv! Det kan vara bra att göra något annat också emellanåt. Och jag hade faktiskt ett bra flow igår när jag pluggade så då känns det inte så jobbigt. Hade varit värre om jag hade suttit där igår och varit helt nollställd! Och ännu en bra sak; detta inbringar cash! :D Det blir bra julklappar i år! Hihi!

Ha en toppendag nu!

Love Limpi <3


Ännu en vecka avklarad...

Veckan som var har inte varit den bästa precis... För det första så har jag  mått sådär. Har haft jätteont i magen till och från i över två veckor och i onsdags så sa den verkligen ifrån! Hade jätteont och mådde jätteilla! Ringde mamma för lite tips på kurering och älskling tog hand om mig så nu mår jag mycket bättre :D Ännu en anledning att det varit en pissig vecka är att jag bara har tränat 1 gång. Inte ok! Det känns inte alls bra när man väl har kommit igång, då vill man bara köra på för att man mår så himla bra av det! Och i skolan är det bara massa plugg plugg plugg! Tenta på torsdag så varje ledig stund går till det. Lördagen ägnades åt inventering på jobbet. Jihooo! Årets lördagsnöje liksom! Var där i 12 timmar (!) Var lagom mosig i skallen när jag gick därifrån :D Men här skulle det inte hem och sovas! Nej för J hade dragit ihop en rejäl förfest med ett stort gäng kompisar. Så när jag kom hem vid 23-tiden så var det bara att fräsha till sig lite snabbt och hoppa i festblåsan :D Efter två glas vin var jag kalas! Hade en jätterolig kväll! :D

Idag stannade vi kvar läääänge i sängen! Så mysigt! Vid 12 ringde min kära svärmor och frågade om vi ville ha lunch, och så klart så ville vi det! Vi blev tom upphämtade. Vilken lyx!
Nu har jag pluggat färdigt för idag så nu pyser jag och älskling ner oss i soffan och ser en kass rulle! :)
Ser fram emot ännu en vecka och jag tror och hoppas att den blir bättre! :D
God natt!
Love Limpi <3

Vilken fredag!

Har varit riktigt effektiv idag! Efter en kass insats på pluggsidan igår så tog jag mig i kragen och slöt upp med mina klasskamrater i skolan idag för en riktig genomkörare! Och duktiga har vi varit! 7 effektiva timmar för mig utan en massa pladder. Känns bra! Nu har jag lite mer koll inför tentan och jag känner mig inte alls så stressad längre!
Så nu sitter jag och dricker vin istället. Ett glas vin blev till fyra och helt plötslig så dök det upp två shotar :D J:s bror är här och vi har det jättetrevligt!
Synd att jag ska upp snart. I morgon är det inventering på jobbet: SUCK! Inte det roligaste man kan ägna sig åt men jag slipper stå och vara trevlig mot kunder iaf. Ska bara inventera inne på lagret :D Wish me luck liksom!
Ha en trevlig helg nu!
Love Limpi <3

November...

Jag är nog inte ensam om att tycka att november är den mest tråkiga och pissigaste månaden på hela året! Det är mörkt, grått, regnigt och kallt! Usch! Man vill bara krypa ner under täcket och komma fram igen till våren!
Men som tur är så har jag bokat in en massa saker att se fram emot! :D
Jag börjar med att åka hem till Norrland Allahelgonahelgen. Då ska det bara mysas med familjen!
Veckan därpå har jag bokat in fotosessionen med "The Studio". Syrran ska också med så det blir en kul grej att göra tilsammans!
Sen måste jag och syrran passa på att boka in en spadag också! Fick det i present så det är ju ypperligt att utnyttja nu!
Sen fyller bästa mamsen år i slutet av månaden och då ska vi käka middag ute och sen gå på Operan! Låter inte så tokigt va? Det här kommer trots allt att bli en toppenmånad!
Synd att det finns något som heter tentor bara! Så det ska jag ägna mig åt nu! :D Sen om jag har varit duktig så ska jag åka in till stan och fixa lite smågrejor!
Ha en toppendag nu och kom ihåg att boka in grejer att se fram emot! Det behöver inte vara något överdrivet, bara att exempelvis boka in en fika med någon du tycker om! ;)
Love Limpi <3
Härligt!
Hit ska vi! Så vackert!

Veckan är igång!

Sitter hemma hos älsk och försöker att hitta plugginspiration. Men det finns ju så mycket annat som man vill göra! Sitter och letar lite nya inredningsprylar. Älskling har en jätteful tvättkorg så en ny sådan ska införskaffas ;) Att bero på tvättkorg så måste jag tvätta också! SUCK! Har typ inga rena underkläder så nu är det ett faktum! Skulle också vilja ha ett smyckesträd att hänga smycken på. Synd att fina smycken ska ligga i en låda, roligare att visa upp dom :D Får hejda mig lite när jag bor här hos J. Han vill absolut inte att det ska bli för tjejigt ;)

Nä, nu blir det plugg för hela slanten! Ikväll är vi bjudna på middag hos J:s farmor som fyller år idag :D

Ha det toppen!

Love Limpi <3


Det fina smyckesträdet som jag vill ha!





Någon av de här fina tvättkorgarna :D

Matkoma!

Sitter och pustar i soffan efter middagen :D
Älskling köpte billiga och jättefina fläskkotletter igår som jag kryddade med en massa gott och sedan stekte! Till det blev det stekt lök bl a MUMS! Så nu är jag jättemätt! Blev lite sen middag eftersom jag hade en dejt med min bästaste Limpan i Sickla :D Vi fikade och gick och kollade vinterjackor. Har nog hittat en ny favorit nu OCH som ligger inom min budget! Hur bra är inte det??? Om jag köper den så har jag ju faktiskt råd med ett par stövlar också ;) Sis var också med så det var ju en bonus! :D
Ska passa på att plugga nu när älskling inte är hemma :D Han är ute och firar att hans brorsa har skrivit en tenta idag! Bra sympatifirande liksom! Haha! <3
Ha det toppen!
Love Limpi <3
En cupcake blev det såklart! :D

Tjo!

Idag blev det verkligen en chill-dag och det var inte alls meningen :D Hade tänkt att vara duktig och plugga men när älskling kom hem idag vid tolv så pyste vi ner oss i soffan och kollade film istället. Mysigt när det är grått och trist ute! :D

Har precis ätit och nu sitter vi och laddar för Bajens sista hemmamatch för i år som är en riktig ödesmatch. För att slippa kvala så måste de vinna med minst två mål, så vi håller tummarna! :D
Ha en bra kväll!
Love Limpi <3

Typiskt!

Jahapp! Då har jag provat jack-helvetet! Och såklart så var den super snygg och satt jättebra! Att jag aldrig lär mig liksom! Att jag alltid "bra måste prova!" Man ska låta bli när saker är sådär dyra för då har man ingen aning om den passar bra eller inte och då kan man inte köpa det! Så enkelt är det! Men nä då! SUCK! Vad ska en fattig student göra???

Har varit på bio nu med syrran och sett "Brides maides". Om ni inte har sett den gå och gör det! Den bästa tjejfilmen hittills! Var länge sedan jag skrattade så mycket! :D
Nu ska jag dricka vin och dränka mina sorger!
Ha en toppenkväll!
Love Limpi <3

Freeeedag!

Äntligen fredag! Har plugg idag men sen ska jag njuta för jag e ledig heeeela helgen! :D
När jag är klar med pluggandet idag så hade jag tänkt att hinna gå på stan en sväng. Prio ett är ett par vantar. Höll på att tappa fingrarna igår för att det blåste så kallt! Sen måste jag ha en ny vinterjacka. Har inget mellan min skinnpaj och min feta dunjacka som jag gillar här hemma så jag vill ha en ny! Problemet är att den jag har kikat på kostar 4200! :/ Det funkar liksom inte om man är en stackars liten fattig student! SUCK! Ska alltid försöka att leva över mina tillgångar! Har inte råd med mig själv!!! Jag är inget lyxfällan-fall, tro mig. Jag pluggar ekonomi och har koll! Men det är ju så mycket fint man vill ha! :D
Att bero på "vill ha" här är lite mer som jag vill ha just nu:
  • Massa varma och gosiga stickade tröjor att mysa in mig i
  • Nya svart enkla pumps (det är inte så enkelt som det låter att hitta några man gillar!!!)
  • Knähöga stövlar i ridstövelmodell
  • Snygga ringar i flera olika färger

Ber också om ursäkt för att min blogg är extremt tråkig just nu! Vill ha en cool "header" med egna fina bilder men jag är ju bloggnybörjare och har ingen aning om hur man gör. Så snälla skriv om ni har några tips! Då blir jag jätteglad! :D Jag har inte ens en bild på mig själv, men det ska snart ändras! Jag har fixat smink, hårstyling och en fotosession hos "The studio" (http://www.thestudio.se) för mig och syrran! Jag har gjort det förr och det är jättekul! Känns först jättenervöst och stå framför kameran för jag gillar det egentligen inte, men människorna där är så professionella och duktiga så när man står där framför kameran så känns det helt plötsligt bra och naturligt för man blir så peppad! :D Rekomenderar det verkligen om man vill göra något kul med kompisgänget! :D
Ha en fortsatt bra fredag!
Love Limpi <3
Här är den fina kappan som jag vill ha! :D
Typ såna här stövlar vill jag ha! Sååå snyggt!

Heja Sverige!

Jaaaaaaaaaaaaaaa! Gud vad bra Sverige! Vilken match! Jag och grabbarna har suttit och studsat upp och ner i 90 minuter nu! Vilken känsla! Vad härligt! Vilken bragd! Älskar när det går bra för Sverige! Det spelar ingen roll vilken sport det är, fast jo speedway skiter jag faktiskt i! ;) Sååå glad nu! Vill fira ordentligt men det är ju faktiskt bara tisdag! Lite öl och vin har jag fått iaf! :D

Ha det toppen!

Love Limpi <3


Kul att träna!

Idag provade jag på Core för första gången. Verkligen jättekul och stört jobbigt! Core är ett träningspass där man koncentrerar träningen till kroppens mittendel. Man tränar mage, rygg och bäcken. Detta bidrar till bättre hållning och bättre stabilitet i bålen. Det som är bra med såna här pass är att man lätt kan anpassa träningen efter egen förmåga och styrka. Men det är klart att man tar i som fasen ändå, även fast man känner att man egentligen inte orkar! ;) Ser fram emot träningsvärk i morgon!
När jag kom hem hade älsklingen värmt på maten till mig och allt var framdukat. Bästa alltså! <3

Nu sitter jag och och dricker te och hänger med J och en av hans kompisar :D Alltid lika roligt! Ska snart sova för i morgon blir det plugg med tjejerna hela dagen!
God natt!
Love Limpi <3

Lustig dag på jobbet...

Som vissa kanske vet så jobbar jag extra i en butik. Superbra extrajobb som student! :D Idag blev det en lite annorlunda dag på jobbet... Butiken öppnar 11, så jag kommer dit i bra tid och sluter upp med mina kollegor. Vi förbereder allt, tar ut kassorna och så. Lasse tar sedan nyckeln till gallergrinden som dras ned för in-och utgången, sätter i den och........ Inget händer!!! Grinden knakar till och motorn som driver den upp och ner ger i från sig ett plågat läte. Och där står vi kl 11 och vi kan inte öppna butiken! Kunderna står utanför och kliar sig i huvudet och undrar vad som är fel. Vi skickar ut Stella som får förklara läget, men hon kan ju inte stå där hur länge som helst så vi skrev en lapp där vi förklarade varför vi inte kunde öppna just nu. :D Galet!!! Vi hittade ett nummer till företaget som har satt upp skiten och de sa att de skulle försöka få tag på killen som har jour och sedan återkomma. Tiden går och inget händer. För oss finns inget annat att göra än att städa i butiken medan vi blir iakttagna av irriterade och konfunderade kunder som står och kikar in genom skyltfönstret. Klockan ett har det fortfarande inte hänt något och jag står och viker några tröjor när jag hör ett ettrigt knackande. Utanför vid skyltfönstret står en äldre man, eller gubbe om man så vill och ser jätteirriterad ut! När jag tittar på honom knackar han irriterat på sin klocka för att påvisa om att "Hörru du! Är du medveten om att ni skulle ha öppnat för två timmar sedan!" Som att jag skulle ha missat det liksom! :/ Pekar lite irriterat och säger "Har du kanske sett lappen på grinden???" Han läser lappen, muttrar och går därifrån. Jobbigt läge men vad ska man göra? Syrran började tolv och vi hann inte ringa henne innan hon hade åkt hemifrån, så när hon kom skickade vi hem henne igen. Vi visste ju inte när eller om vi ens kunde öppna. Tycker faktiskt lite synd om min chef nu. Tänk vad mycket pengar vi förlorar vid en sådan här incident. Men det är ju ingens fel. Vi gjorde allt vad vi kunde när vi upptäckte felet. Jag gav upp vid tre och åkte hem. Vet fortfarande inte om det löste sig. Reparatören var på väg när jag åkte så jag måste ringa för en update! :D Hoppas att ni har haft en bra helg! Love Limpi <3

Trist dag....

Har varit regnigt och tråkigt hela dagen plus att jag har haft seminarium i skolan från kl 15-17! Blä liksom! (Tur att jag hittade J på skolan så att jag fick pussa lite på honom! ;) ) Men dagen kan bara sluta bättre för nu ska jag och tjejerna hem till bästa Paula på middag! Myyyyys! :D

Ha en toppenkväll!
Love Limpi <3


Bakning!

Nu har det hänt! Jag Linnéa har bakat något! Älskar såklart att äta nybakat i alla former men det är ju sååååååå tråkigt att göra det själv! Kladdigt är det också! För att inte prata om all disk! Men älskling lovade att diska så då körde jag :D Blev en enkel sockerkaka, känner mig inte i form än för att göra cup-cakes direkt men snart så kanske! ;) Har kikat på kakan där den ligger under formen och den ser ju faktiskt ut som en sockerkaka ska göra. Hoppas att den smakar bra också!
Ha en toppenkväll! Nu ska jag käka sockerkaka!
Love Limpi <3

Fullt upp!

Tjo!
Idag har det varit fullt upp! Har varit "ledig" från skolan idag :D Började med att läsa ett kapitel i min kursbok som faktiskt är ganska så bra trots att den är skriven på amerikanska. Efter det så började jag, hör och häpna att putsa fönster! De som känner mig vet att städning inte är mitt största fritidsintresse men fönstren i älsklings lägenhet var så smutsiga att man typ trodde att det var dimma varje gång man tittade ut! :D Haha! Så det var ganska så välbehövligt! Snyggt blev det också! Var som att sätta på sig ett par glasögon för den som ser dåligt. Käkade en snabb lunch och drog iväg till gymmet i bra tid innan det är för mycket folk där så att man får slåss om maskinerna. :D Idag tränade jag mage, rygg, axlar och lite armar. Det är roligare att köra pass tycker jag men gymmet är skönt det också som omväxling och det känns att det händer något!
När jag kommer hem har älsklingen middagen klar! <3 Hur underbart är inte det? Jag säger det igen; Han e bäst!
Hoppas att ni också har haft en bra dag!
Love Limpi <3

Måndag igen!

Tjo!
Nu är det måndag igen och det är bara att ta nya tag! Helgen var rätt lugn. På fredagen blev det först fredagsmys hemma och sen åkte jag in till stan och mötte upp älskling och några av hans kompisar. På lördagen var mamma nere här i stan en sväng med några polare så jag passsade på att möta upp henne på stan. Shoppade en ny ansiktskräm; "Hydralife" från Dior som är helt underbar! Den bara sugs in i huden och känns lätt och luftig och inte alls sådär kladdig och fet som många andra kan göra. På kvällen var vi bjudna till J:s kusiner på käk då en av dem hade fyllt år. Vi fick tacos och det var supergott! :D Passade på att sova ut på söndagen. Sååå skönt! Vi hade väl inget speciellt för oss och älskling som har velat ha en ny tv ett bra tag nu bestämde sig för att gå och köpa en! Nu på en gång alltså! Så gullig! Det är inte så att han kan vänta utan när han vill ha nåt så fixar han det på en gång. Bra på ett vis. Saker blir gjorda istället för att skjutas upp <3
Nu ska jag iväg till skolan. Ska bli roligt faktiskt! Börjar en ny kurs i investering och finansiering, så nu ska jag lära mig allt och bli bäst på bla aktier och obligationer!
Ser fram emot i kväll också då ett yogapass är inbokat! Bra måndag! :D
Ha en toppendag! Love Limpi <3
Min underbara kräm!
Här är den snygga tv:n! :D

RSS 2.0