Till Paula!

Jag har förmånen att ha starka, långa och naturligt fyrkantiga naglar. En produkt som har hjälpt mig på traven heter "Miracle Nails Super Nagelstärkare" och den gör verkligen skäl för sitt namn! Men man måste ha lite tålamod, man får inte snygga naglar på en sekund, utan man måste anstränga sig lite och ha rätt grejer! Såhär gör du för att få snygga naglar:
  1. Klipp aldrig, och då menar jag ALDRIG med nagelsax! Det förstör nageln och gör den spröd!
  2. Kasta din gamla sandpappersfil och investera i en glasfil! En glasfil blir aldrig utsliten och den gör ingen skada på nageln. Du kan fila i alla riktningar utan att riva upp nageln. Med en sandpappersfil river du bara upp sprickor i nageln och den håller inte alls länge. En glasfil rengör du med vatten och vanligt diskmedel när den är sunkig :D Alla glasfilar är bra utom "Depend´s" som suger så köp inte den! Forma nageln med glasfilen i den form du vill ha. Om du vill ha fyrkantiga naglar fila bara rakt över nageln fram och tillbaka. Då tvingar du nageln att växa så.
  3. Måla på ett lager av "Miracle Nails" nagelstärkare och låt det torka ordentligt. Du kan känna att det nästan pirrar och spänner lite i nageln. Det ska det göra då den härdar fast och den är i sig ganska stark. Måla sedan ett lager till. Du känner på en gång att nageln är hårdare :D. Försök sedan att inte ta bort lacket hela tiden med aceton. Det gör bara nageln spröd. Låt det istället sitta till det har nötts bort och sedan kan du rengöra nageln med remover och sen göra om proceduren. Som du märker är det lite jobb men det lönar sig i längden! Bara nageln får en chans att växa utan att skiva sig eller gå av så tar det inte lång tid innan den är stark och hård :D Lycka till!
Den fantastiska produkten som går att köpa på bl a KICK´S och Åhléns
Här har jag gjort fransk manikyr på mina naglar :D Ber om ursäkt för dålig bild! :/

Aldrig mer!

För lite drygt en vecka sedan beställde älsklingen en jättesnygg väggtext som ska sitta på en stor tom vit vägg ovanför tv:n. Hur coolt och snyggt som helst! I går kom äntligen paketet som han har väntat på och sett fram emot. Lade ut texten som täckte hela golvet i vardagsrummet och började läsa igenom manualen; Det här blir ju lätt liksom! Men ska det någonsin gå lätt och smidigt? Nä då! Så krångligt som möjligt! Grejen var att bokstäverna satt fast på ett vitt papper med ett klistrigt genomskinligt papper över. För att få upp texten så måste man därför gnugga fast bokstäverna på det klistriga pappret och det var ett helvete ska jag säga! Vi turades om att gnugga och dra loss papper och jäklar vad man fick ta i! Har nästan brännmärken på händerna! Till hjälp fick man en liten spatel, men den funkade ju sådär! Vi höll på i över 4 (!) timmar med skiten! Var helt slut efteråt! Belöningen är väl ändå att det blev skitsnyggt! :D Verkligen coolt och annorlunda istället för en tavla!
Om jag skulle göra det igen? Inte en chans!
Såhär snyggt blev det:
Älsklingen skäms över tv:n men en ny 46 tums är påväg! Kommer bli grymt! :D
Nu ska jag passa på att gå och träna innan det kommer en miljon andra till gymmet. Det blir lite försiktig styrketräning idag eftersom jag har varit så sjuk. Det ska bli skoj!
Love / Limpi <3

Ska bli snygg!

Var i skolan kl 8 i morse (Peeew!). Gillar inte tidiga mornar! Men vad gör man?? Grejen är att ska man ha ett grupprum på skolan så måste man vara där vid den tiden. En fördel är väl att man förhoppningsvis blir klar i ganska så bra tid och så kan man gå hem och göra annat! :D Jag kom hem vid ett-tiden och nu har jag slängt ihop lite lunch. MUMS!
Nu ska jag iväg och bli snygg igen! Eller ja, så snygg man kan bli ;) Ska göra en ny fransförlängning. De gamla fransarna har suttit i typ fyra veckor nu och det ser för_ävligt ut! Har typ två långa frans-spröt på varje öga :/ Men nu så ska det fixas!
Ha det toppen så länge!
Love /Limpi <3

I´m back!

Äntligen tillbaka!
Nu har jag varit sjuk i över en vecka och det är inte ok! Står och går iaf men jag är inte 100 än! Så här är det alltid när jag blir sjuk. Det räcker inte liksom med att vara sjuk i två dagar som är ganska så lagom, utan nä en vecka ska det vara, minst! Så envist! Jag som trodde att jag hade kommit igång med träningen också men det blev bara pain no gain! Men nu jäklar ska jag bli frisk och sen är det bara att köra!
Love Limpi <3

Kalla mig Limpi Timell!

Det blev en sväng till IKEA idag då älsk kom på att han behövde en byrå :D
Har precis knåpat ihop åbäket och det gick helt smärtfritt, eller ja nästan! Det ska ju alltid typ krångla på något vis bara för att det är IKEA. När jag ska sätta dit själva baksidan så märker jag att det saknas två(!) skivor! Nu syns inte det eftersom det sitter lådor framför men ändå! Slutresultatet blev supersnyggt iaf! Bild kommer sen!
Love /Limpi
Älskling som är typ lika händig som jag! ;)
<3 som nästan är lika händig som jag! ;)
Mina fina liljor som jag fick! <3

Bästaste! <3

Jag har världens bästaste och finaste pojkvän! Så det så! I går när han kom hem så hade han med sig en bukett liljor, bara sådär! Jag blev hur glad som helst! Det är bland det finaste man kan göra! Små gulliga presenter och överraskningar mitt i vardagen! <3
Som om inte det vore nog så blev jag jätteöverraskad nu när jag kom hem från jobbet! Det kom nästan en tår! Kommer hem och är rent ut sagt as-trött, kroppen värker och man vill bara pysa ner i soffan, och så när man öppnar dörren möts man av mat och tända ljus! Så underbart!!!!! Helt enkelt världens bästaste och underbaraste!
Älskar honom så mycket!
Love /Limpi <3 <3 <3

Guuuumorgon!

Sitter och slänger i mig frukost och ska snart iväg till skolan. Idag ska vi ha delredovisning av vårt projekt. Sjukt onödigt! Det räcker väl med en slutredovisning???
Har grym träningsvärk från igår ska jag säga! Var svårt att komma upp ur sängen! :D
Efter skolan lovade jag att hoppa in och jobba några timmar. Inte världens roligaste på en fredagkväll men cash is king! Sen blir det såklart fredagsmys med bästa! <3
Ha en toppendag! Love /Limpi

Åh hej och hå!

Har precis kommit hem från skolan. Har suttit med ett grupparbete hela dagen. Lite segt men nu är vi väl typ klara inför den otroligt onödiga delredovisningen i morgon! Är sjukt trött men nu ska jag dra till gymmet och köpa ett årskort! Så nu jäklar! Inga fler undanflykter, nu köööör vi! Ska bli grymt kul! Ska börja med ett bodyPump-pass tror jag! :D
Love /Limpi

Nästan så att man gråter!!!!!!

Glömde att nämna en viktig sak i mitt liv och det är ju djur! Har alltid älskat alla sorters djur (utom reptiler! Uäääk!) och har haft både hästar, kaniner och katter. Har aldrig haft någon hund dock och jag känner mig väldigt sugen! Men hur ska man hinna med när man inte hinner med sig själv??? Hittade iaf en film på de här übersöta Pomeranianvalparna! De är så söta att man nästan gråter!!! Kolla in länken här nere!

http://www.youtube.com/watch?v=x5TYR2oPjvo
Love /Limpi

Ta da! Välkommen till min blogg!

Jag erkänner! Jag älskar bloggar! Jag läser flera bloggar om dagen med olika teman. Det är modebloggar, fitnessbloggar, familjebloggar, de som inte handlar om någonting och bara innehåller massa skit, lista-bloggar, ja ni förstår! Jag kan hålla på och räkna upp ett bra tag! :D Jag har ingen riktig favorit utan alla sticker ut på sitt sätt, men Maria Montazami måste ju nämnas! :D
Den här bloggen har jag till en början skaffat för eget syfte. Har inte precis tänkt mig 10 000 unika läsare om dagen utan jag tycker att det vore roligt och nyttigt att få skriva av mig och ventilera runt saker och ting som jag anser viktiga! Viktiga saker här i livet är mode och skönhet, vänner, familj, förhållanden, god mat, fest, träning, heminredning, you name it! Snacka om att den här bloggen kommer att bli helomfattande! ;)
Love /Limpi

RSS 2.0