Vilken bra födelsedag!!!

Min födelsedag igår kunde ju inte ha varit bättre. Vaknade vid sju på morgonen av att flera stycken sjöng. Förutom Jocke så var det Jimmy, Phille och Alex. Vad överraskad jag blev! Jag fick paket och tårta i sängen och jättefina rosor :D Tack igen fina ni! Det betyder verkligen så mycket och jag blev så glad!!! <3 <3 <3
 
 
Den här fina ringen och det underbara armbandet fick jag av Jocke och även biljetter till Ulf Lundell i sommar! Weeeei! Tack älskling!!!! <3 <3 <3 Oj vad mycket fint du har fixat!
 
Förutom firande igår så firades det hela helgen. Mamma och Pappa kom ner och på lördag åt vi en jättemysig middag ute och på söndagen blev det massa tårta och mer presenter :D Av mamma och pappa fick jag en grym tassimo-kaffemaskin och flera kaffekapslar till. Det är verkligen extra gott med kaffe nu :D Av fina kusinerna och moster och morbror fick jag presentkort på KICKS och av mormor så fick jag pengar. 
 
Mamma har stannat till idag och innan hon hoppade på tåget så bjöd hon mig på lunch. Så mysigt! <3
 
Hoppas att ni har en mysig Valborg! För min del så blir det plugg :P
 
<3

Vaknar upp...

till ett grått Stockholm men inget kan få mig på dåligt humör idag :)

Hade en toppendag igår! Gjorde tentan som kändes väldigt bra och sedan så blev det firande hela eftermiddagen på en uteservering med rosé i solen. Helt underbart väder och det var så mysigt!

Uppe med tuppen idag och på väg till skolan. Jag är inte pigg direkt men en till kaffe på det här så! :D

Ha en toppenfredag! <3


Myskväll hemma själv <3

Ledsen att det har varit tyst här ett tag. Det har varit rätt mycket i skolan när den nya juridikkursen har börjat och så har jag jobbat en del. Inget kul att skriva om alltså ;)
 
Idag så har jag ryckt in och jobbat i Liljeholmen även fast det är min lediga helg. Värt att tjäna lite extra pengar.
Ikväll så är Jocke hos några killkompisar så jag tänker bara mysa själv här hemma. Jag hade tänkt att passa på att fixa naglarna och så blir det nog en film :D 
 
Jag är en riktig "tetunna", alltså jag älskar te och jag kan dricka hur mycket som helst :D 
 
 
Den här underbara tekoppen fick jag i present av Jocke förra veckan <3 Visst är den fin??
 
Nu ska jag laga lite mat. I morgon är jag ledig och sen på kvällen blir det kalas för "Lillkusinen" som fyller 17 ;) 
 
Ha en trevlig kväll <3

Shopping!

Snart så ska jag träffa finaste Johanna för lite shopping på stan! :D 
 
Tjuvstartade med lite shopping igår av den här väskan:
 
 
Jag är galen i nitar just nu! Så snyggt! 
 
Ha en toppendag! Det ska jag ha! 
<3

Påsklov!

Hoppas att ni har haft en bra Påsk! 
Jag har bara jobbat nu i början på veckan så det har inte varit så mycket vettigt att skriva om :P
 
Idag har jag bara varit ledig och inte gjort någon vettigt, eller ja, jag började dagen med att träna iaf och det var så skönt att komma igång igen :D Det blev 20 min på crosstrainerna och sen så fick benen och rumpan en genomkörare. Har redan träningsvärk :D
 
Efter träningen så kunde jag äntligen hämta lite paket :)
 
Det är min peeling, djuprengörande mask, kroppsolja och xlash ögonfransnäring som jag äntligen ska få prova! Oljan provade jag direkt efter duschen och vilken känsla! Oljan går direkt in i huden utan någon kladd och huden både kändes och såg bättre ut! Jag är alltid så torr och rödprickig och det har inte spelat någon roll vilken hudlotion som jag har använt. När man smörjer in sig med vanlig lotion så blir det alltid en klistrig hinna kvar och att försöka ta på sig jeans är ingen bra idé just då ;)
 
Provade även peelingen och den kändes jätteskön! Tycker att de flesta peelingar har alldeles för få korn men den här hade massa! 
 
I kväll innan läggdags så börjar jag med xlash. Ska bli spännande att se om det händer något :D Jag har haft ögonfransförlängning nu ett tag och det är supersnyggt! Kan inte vara utan :) Grejen är den att jag inte är så bra på att ta hand om dem, eller ja, jag försöker men hur jag än gör så är det bara snyggt i ca två veckor och sen har jag tappat alla :( Blir lite dyrt att slänga iväg en massa pengar varje månad på något som bara är snyggt i två veckor. Grejen är den att man ska kunna fylla på med fransar efter ca 4 v men eftersom jag tydligen misshandlar mina så har jag behövt ett nytt set varje gång :/ Så nu ger jag Xlash en chans :D
 
Ha en trevlig kväll! Såg att klockan är halv sju snart och solen skiner fortfarande! UNDERBART! 
<3

RSS 2.0