Glad påsk!

Hoppas att ni har en bra påsk allihopa! <3

Nu får det vara nog!

Nu har jag pluggat tillräckligt! Hoppas jag! Om jag inte klarar tentan i morgon så har jag helt enkelt pluggat på fel saker så hoppas hoppas hoppas nu att det går bra! Håll alla tummar och tår för mig i morgon mellan 10-13 :D
 
Nu när jag har pluggat klart så passade jag på att klicka hem lite kroppsvård :D
 
Jag har jättetorr hud och är så trött på mina fnasiga och knottriga ben och oljan från Nuxe ska tydligen vara super.
Tänkte också prova en skrubb och en lermask från N07. Utvärdering kommer ;)
 
Natti natti <3

Skönt!!!!

Att få svettas lite på crosstrainern efter några timmars plugg! Jag blir galen om jag sitter inne hela dagen och glor på en massa text :D
 
En sak som jag bara måste få skriva av mig angående om är Friskis och Svettis "Kom som du är"-anda. Det är inte Friskis fel utan folk borde kanske inte ta budskapet så bokstavligt.
Jag kräver inte att man ska vara snygg på gymmet, ha de senaste kläderna osv. När jag går till gymmet så ser jag väl till att se fräsch ut men jag gör ingen utgångssminkning direkt. Jag har blivit van nu när man kommer in i omklädningsrummet att man får se det ena och det andra. Exempelvis folk med liiite för mycket ovårdat hår på vissa utvalda ställen som ogenerat står och spretar medan de smörjer in sig efter duschen. Inte trevligt direkt :P
Idag så var jag inte den enda som inte kunde låta bli att stirra. När jag står på crosstrainern och svettas som bäst så ställer sig en tant framför mig vid ett par speglar och tar upp ett par hantlar. Grejen är att t-shirten hon har på sig är tunn och genomskinlig och hon har ingen sport-bh!! Inte så hemskt kan man väl tycka men hon skulle lika gärna ha kunnat stå där utan tröja. Så väl syntes det. Hon fortsatte ogenerat med sina hantlar och verkade inte alls märka att hela gymmet slängde blickar åt hennes håll.
Så visst man behöver inte vara snyggast och ha de senaste kläderna men ha för guds skull en bh på iaf!!!! Lite ordning får det väl va??? 
 
Så! Nu till nåt roligare! :D
Har uppdaterat kräm-lagret idag :D Passande nog så tar allt detta slut exakt samtidigt och det är inte billigt! Men en regel som jag har är att man inte ska snåla på hudvård. Många säger att man bara betalar en massa pengar för varmärket men det är inte helt sant! Jag har länge använt Clinique och det passar mig jättebra! Helt parfymfritt är det också och snällt mot hyn. Dessutom så innehåller krämerna solskyddsfaktor som är jätteviktigt att använda om du vill skdda huden från för tidigt åldrande :D 
 
Min concealer tog också precis slut så nu tänkte jag passa på att prova vad som ska vara concealernas concealer; "Touche Eclat" från YSL. Hoppas att den håller vad den lovar ;)
 
Nu ska jag slänga i mig lite middag hoppa i duschen och sen plugga lite till :D
 
Ha en fortsatt trevlig kväll <3
 
 
 

Jobb!

På väg till jobbet idag igen. Det var ändå riktigt kul att jobba igår, trodde att det skulle vara jättelugnt eftersom det var fint väder och alldeles innan lön, men det var ändå lite drag :)

Innan tenta så brukar jag bli extra stressad om jag jobbar helgen innan, men nu är jag så less på att läsa skiten så det var faktiskt skönt att jobba och göra något annat :D

Det är fortfarande kallt ute och jag vill bara ha vår och värme, men ett tecken på att vi är på rätt väg är ljuset! Det var fortfarande ljust ute när jag kom hem igår vid 18-tiden och solen höll precis på att gå ner. :D

Ha en fortsatt bra söndag!
<3 <3 <3


FREDAG!

Oj vad fort veckorna går! Det bara tuffar på! :D
 
Har varit duktig idag och pluggat och sen vid fyra så drog jag iväg på ett yogapass :D Längesedan nu men perfekt för att slappna av och rensa hjärnan när man är less på plugg! :P
Jag mår alltid så bra efter ett yogapass och även fast det inte alls är jobbigt (finns ju mycket jobbigare yoga också) så känns det att jag har tränat.
 
Efter träningen fixade jag för lite fredagsmys. Både jag och Jocke sitter och tentapluggar men lite mys ska vi ha senare i kväll. Och chips är ju ett måste ;)
 
Ha en bra kväll och hoppas att ni har det roligare än vad vi har :D
<3 <3 <3
 
Mina absoluta favvissar! MUMS! 
 

Goood morgon!!!!

Var uppe i ottan idag för att komma igång i bra tid med pluggandet. Jag och Helena ska köra hårt hela dagen :)

Fortfarande vinter ute men solen skiner och fåglarna kvittrade när jag kom utanför dörren.

Ha en toppendag! <3


Bra dag! :D

Efter en intensiv helg med både jobb, fest och vänner så var det skönt att få måndag igen :D
Jag har pluggat riktigt duktigt idag och jag ska inte ge upp riktigt än! Har tagit en längre paus och tränat, handlat och fixat lite grejer. Nu har vi käkat en sen middag bestående av karré och ungsrostade grönsaker! Supergott var det! Nu har jag matkoma så jag får se hur mycket plugg som jag orkar med :P Lite kaffe kanske?
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! <3
 
 

Genomkörare!

Idag har jag plågat mig själv på den här igen :D
Inte plågat riktigt men kört en riktig genomförare iaf :D Det är ändå rätt kul när man har kommit igång! Jag lägger upp en bra lista och sen kör jag! När det är "snabbare" tempo i låtarna så kör jag snabbare och när det är lite "tyngre" låtar så ökar jag motståndet, ja ni fattar ;) Det var riktigt skönt iaf! :D
 
När jag kom hem så hade jag rester kvar efter min goda pasta med tonfisksås. Bra att fylla på med kolhydrater efter träning och rätten är ganska så nyttig ändå. Matlagningsgrädden kan man ju säkert byta ut mot något annat. Här är receptet om någon vill prova:
 
1 purjolök
1 burk kidneybönor
2 burkar tonfisk i olja (men i vatten går också bra)
1 hönsbuljongtärning
2,5 dl matlagningsgrädde
3,5 dl vatten
olivolja att fräsa i
salt, peppar och dill
 
Gör så här:
Hacka purjon och fräs den tillsammans med de sköljda kidneybönorna i olivolja i en stekpanna. När purjon är mjuk tillsätt grädde, vatten och buljongtärning. Låt allt bli varmt och tillsätt sedan tonfisken. Låt allt sjuda en stund och tillsätt till sist kryddorna.
Ibland så tycker jag att såsen blir lite vattning så då brukar jag reda med lite maizena.
 
Servera med nykokt pasta. MUMS!
 
Ha en fortsatt trevlig kväll!
<3

Back to vardag...

Vi hade det så bra uppe i fjällen så det känns extra jobbigt att vara tillbaka i den vanliga tråkiga vardagen igen :(
Nu ser jag fram emot vår och värme! Härligt det också!
 
Måndagen spenderades med att bara chilla och packa upp väskan. Mer än så blev det inte :D Har fortfarande en rejäl träningsvärk och både jag och Jocke kände oss alldeles ledbrutna när vi kom hem ;) 
Igår så hade jag lovat att rycka in och jobba hela dagen. Gulligaste ställde sig och lagade en matlåda till mig och när jag öppnade den så låg det en liten lapp där också <3 Såna där små gester betyder så mycket. Tack bästa! <3 <3 <3
Efter en lång dag som ändå gick snabbt, mötte jag upp mina fina tjejer på Vapiano i Gamla stan :D Supermysigt ställe, lite stimmigt men perfekt när man ska träffa kompisgänget eller äta tillsammmans med kollegor efter jobbet. Vi har alltid så mycket att prata om och man kunde ju önska att vi kunde ses mycket oftare! :D Tack för en toppenmiddag!!!! <3 <3 <3
 
Idag så bar det först av till skolan och sen åkte jag hem för att börja plugga på nästa tenta. Vill bara vara klar nu!!!! Är liiiite less på allt just nu, men kämpar vidare! När jag är klar så lovar jag att det blir fira av! Inga hämningar!!!! ;)
 
Ha en fortsatt trevlig vecka!
 
<3
 
 
 
Underbart!!!! :D
 
 

Sista skiddagen :D

Känns lite skönt också! Var längesedan jag hade så här ont i kroppen! Hur pallade man att åka såhär flera dagar i sträck när man var liten??? Jag är helt mörbultad men oj så kul vi har det och har haft! Vi kan inte ha haft mer tur med vädret, sol hela dagarna! Vi har haft perfekta åk i backarna, ätit goda luncher och bara chillat! Underbart!
Nu sitter vi här och har lite afterski och laddar inför Mellon ikväll!!!

Ha en trevlig kväll! Det ska vi ha ;)
<3 <3 <3


Fina dagar!


Har det underbart

I Funäsdalen! Vi har haft en fantastisk dag! Vi har haft strålande sol hela dagen och vi har upplevt fantastisk skid-och snowboardåkning! Nu sitter vi på vår egen afterski och chillar ;)
Snart så blir det Tacos till middag :D

Ciao! <3


Packar för fullt!

Eller ja, packningen är i princip klar! :D Så taggad på att få åka till fjällen och åka skidor!!!! Jag har inte åkt skidor på flera år så längar verkligen! De senaste säsongerna så har jag bara åkt snowboard så jag hoppas att jag kommer ihåg hur man gör nu :D Haha!
 
Packar i min gamla badmintonväska. Den är smidig och sväljer det mesta ;)
Vilka minnen som kommer tillbaka när jag ser på den. Vi har åkt land och rike runt och jag kommer ihåg pirret i magen när man packade inför en tävlingshelg. Saknar den tiden!
 
 
Väderleksrapporten för Funäsdalen ser ju inte direkt dålig ut heller. Just nu visar den sol torsdag, fredag och lördag :D
 
 
Hoppas att ni får ett bra veckoslut! Det ska jag ha!
 
<3 <3 <3
 
 
 

Fixartajm!

Mycket fixande och planerande idag :D
Började med att göra klart en juridikuppgift som vi ska redovisa i morgon. 
Sen har jag och älsk hjälpts åt att tvätta en massa inför fjällen på onsdag :D Ska verkligen bli superkul! LÄNGTAR!!!!
Sen så har jag börjat att packa lite smått och så har jag planerat och förberett inför i morgon kväll då vi ska gå och se Alex Shulmans egen show. Jag har lovat att bjuda på mat och eftersom jag har skola hela dagen i morgon så var jag tvungen att laga något som kan göras färdigt kvällen innan och sedan bara värmas på. Vad passar då bättre än en god gryta? Perkekt att kunna laga innan och sen låta stå och sen bara värma :D En gryta blir nästan bara godare om den får stå ett tag ;)
 
Så pga av allt detta fixande så var jag tvungen att skippa skolan idag. Hade inte hunnit annars :D Hann faktiskt klämma in ett pass på gymmet idag också. Med bra planering så går allt! ;)
 
Ha en fortsatt trevlig kväll! Och håll tummarna för att min gryta blir bra nu! ;)
 
 
 

När pengarna kommer...

Så är det första jag ska shoppa:
Den obligatoriska "tantkoftan"! Så snygg och riktigt klassisk! Blir aldrig omodern :D
Till den matchar jag med ett grått linne, ett snyggt halsband och ett par snygga skor :D
 
Väskan har ni ju sett förut och den är ett mål och en belöning. Den köper man inte bara sådär, inte när den ligger på 12 000 kr (Eeeeeehhheeee). Men visst skulle den passa ypperligt? ;)
 
"Tantkoftan" kommer från Saint Tropez, halsbandet från Lindex, linnet från H&M och skorna från Zara. Och allt detta till mycket överkomligare priser :D

Chillar-dag!

Eller ja den började ju rätt så tufft med ett pass på crosstrainern på gymmet :D
Nu sitter jag och skriver om en förhandling som vi var på i samband med juridiken i brist på bättre aktiviteter. Det snöar och blåser ute så jag vill inte gärna gå ut. Jag har det rätt så mysigt här inne :D  
 
Får se om det blir en liten utgång ikväll kanske, det vore skoj. Vi får se vad vi kommer fram till :D
 
Hoppas att ni har en bra lördag <3

Trött idag...

Jobbade till stängning igår som jag tycker är länge nog. Vi stänger kl 20 alla vardagar.
Klockan tjugo i åtta så kommer det in ett pulver som ska ha alpina skidor. Man kommer inte in den tiden när man ska handla skidor för det tar tid!! Men det brydde inte han sig om. Klockan närmar sig åtta och det är bara han kvar i butiken. Klockan fem över åtta är de klara men då kommer han minsann på att han behöver längdskidor också, som btw tar ännu längre tid att sälja då man ska mäta ut spann mm. SUCK! Klockan är lite drygt halv 9 när dom är helt klara och jag har missat min buss för länge sedan. Han ursäktar sig ändå när han kommer till kassan med att han har hållit oss kvar, men ändå! Jag tjänar inget extra på detta plus att det tar ännu längre tid innan jag kommer hem. Det är svårt nog att ta sig från det där stället då det är superdåliga kommunikationer där ute, så det gäller att hinna med bussarna!
Nu har jag en superschysst kollega som skjutsade mig en bit men jag kom iaf hem vid halv tio. Snacka om att jag var trött då och därför så har jag inte fått den bästa början på den här dagen. Men det kan ju bara bli bättre för det är ju FREDAG!!!!

Ha en bra dag så länge! <3


RSS 2.0